my imam my everything

my imam my everything
lead me to jannah love

Sunday, March 13, 2011

APEHAL AKU HARI NI.semua benda aku benci,


ASAL Semua benda surrounding aku semua nak wat aku marah dari pagi sampai skrang.eeeeee menyakitkan aty aku tul lah.aku pling benci bangun terkejut.saper suka bangun terkejut cakap cikit ngan aku,..
aku punyer lah tgah rehat sebab kul 10 mlm nak bagun study untuk test esok.baru 9.45 begegar pintu bilik aku die hempas .just sebab kucing.hey!wtf.respect r cikit weh.kucing tuh bunuh kau ker,die pandang ikot kau je pun.
wehh panas gilerr haty aku.rasa cam nk menjerit kuat2.aku dapat cool kejap jer lepas solat td.ntah la.sakit aty sangat2 r nih.da la pg td bengang ngan senior.pastuh bengang ngan lec kejap.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrgggggghhhhhhhhhhhhhh BEEEEEEENNNGGGGAAANNGGGGGGGG!!!!!!!











CIKIT jer weh.ASTAGFIRULLAHALAZIM,ANIS.mengucap.

2 comments:

  1. uit...hang bengang ngan aku ke...

    ReplyDelete
  2. eh bukan bg epul la..tak der kena mengena pungggggggggg

    ReplyDelete