my imam my everything

my imam my everything
lead me to jannah love

Thursday, January 6, 2011

hujan malam yang best!

7.30mlam.tepon..tepon..tepon.bunyi lagu yang silent.vibrate yang mengejutkan.rasa berdosa sangat sebab tak join latihan dak brass.dari  pg ke ptg sehary suntuk hujan kat dungun ni.langit bgai tak boring2 mencurah air ke tanah kami.
kak aida:anis..malam ni kitorang kitorang nak p mkan ramai2..jom lah...kak mira ajak...
20%haty aku kata pegi lah anis...
80%lagi kata..nis jimat sikit.masalahnyer ko tuh dah oder makanan kat mek ros..kopok lososng.nasi kabu.air soya.ayam rangka. berbaloi ke kuar..ngan hujan.payung ko tak der.
 ***
BUnyi vibrate agy.
FINIEY:anis..jom lah..kak mira nak sangat ko pegi.die mmg dari tadi lah nak ko pegi...jum lah..aku jedit pun tak manayak ni nak kol ko..ajak husna taw.....jom lah.....
biler sebut nama kak mira lagi..aku dah 60%_40%...
***
VIBRATe lg hp tuh.,
miza:anis..jum lah....semua nak ko pegi..kak mira beria suwoh pujuk ko..jom la....
****
aku pk banyak kali..berlegar2 soklan tu..nak g ke tak....kalau pegi mmg best.duk ilik ukan ada aper.
kalau nak kata hujan.musim tengkujuh hary2 hujan.takkan tanak teruskan hidup kot.payung aku pinjam tijah.kaki aku melangkah ke toilet.sebab aku konfident giler.pegi tak pegi aku tetap kena mandy.aku yakin. balik mandi.msg masuk pulak.DARI husna klerinet.
ANIS .HUSNA G.JUM.
aku terus siap meredah hujan.kalau tak kerana kak mira...n aku pikirkan diorang betul2 nak aku pegi sampai semua sanggup tepon.kedit da ciput pun kol jugak.aku pegi.
kami walk in pizza hut.
RM123.05. set 6 ORANG makan.haiwaian supreme.super supreme.deli wing 4 pieces.seafood lasagnea.pepsi.chiken soup.garlic breadsticks.choclate volcano cakes+double delight/.site order tuh semua nurul yang banyak order.dia mmg kaya r sng citer.prinsip aku tetap sama.AKU TAK BRANI NAK MAKAN KOZ AKU TAK DER WIT.tambang jer aku nak lepas.believe me.se sen pun aku tak kuar lg.balik pun tambang kak mira belanje.sayang akak!encik taufik sambut kat pintu pagar.masa tu 10.30.yes.sempat.en.taufik jeling manjer jer.teringat tiba2 kena push up angkat sattu kaki ngan dier.aku still trauma.seronok malam ni koz semua tak kuring gusi tgk gelagat aku.
faizal peja naik selera makan sebab makan ikut beat aku.kak myra happy giler coz rindu aku.fini enjoy melantak cheese powder!seb baik ko kurus!kak jue.happy kot dapat jalan g watson ngan pejal.nurul paling banyak order,tak per ko ada savings.aku?haram.0verall i love you alls.!!!!!
thanks for make me full.
meja abg epul....ada kak aida..husna..fuad..miza..abg epul..imran ngan emi;;

fini yang garang + KAK AMYRA YAng sayang aku lebiyh tu!hhehehe




meja kami yang asyik gelak jer!ahaks!



welll...ill do everything for my band.thanks semua.thanks sebab bahagiakan haty aku+MENYEMPURnakan perut aku !tata~

4 comments:

  1. haaahhhh...fini garang...ape yg grangnyer die tu...

    ReplyDelete
  2. garang tu subjektif lah abg epul...haha

    ReplyDelete
  3. wah suka la ader nama k.mira banyak kat situ... love u so much anis!!!

    ReplyDelete
  4. hehe...k.mira saya taw!
    fini grang kan anis

    ReplyDelete